خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس» نگاهی به تاریخچه تئاتر در ایران | از آغاز تا افق‌های نو در عرصه هنر استوری احسان علیخانی درباره فوت حامد صفایی کارگردان عصر جدید حامد صفایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رقابت «در آغوش درخت» در جشنواره فیلم‌های آسیایی آمریکا | نماینده ایران در مسیر اسکار

  • کد خبر: ۲۹۸۶۸۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷
رقابت «در آغوش درخت» در جشنواره فیلم‌های آسیایی آمریکا | نماینده ایران در مسیر اسکار
فیلم «در آغوش درخت»، نماینده ایران در جشنواره فیلم‌های آسیایی آمریکا خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا و تهیه‌کنندگی سجاد نصراللهی نسب و محمدرضا مصباح به بخش رقابتی دهمین جشنواره جهانی فیلم‌های آسیایی در آمریکا راه یافت.

این فیلم سینمایی در بخش مسابقه اصلی برای کسب جوایز اصلی از جمله پلنگ برفی بهترین فیلم، رقابت می‌کند.

مارال بنی آدم، جواد قامتی، روح‌الله زمانی، اهورا لطفی و رایان لطفی بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

«در آغوش درخت» به عنوان نماینده رسمی ایران در شاخه بهترین فیلم بلند بین‌المللی در نود و هفتمین دوره جوایز سینمایی اسکار انتخاب شده است.

جشنواره جهانی فیلم آسیایی (AWFF) بهترین آثار سینمای آسیایی را به لس آنجلس معرفی می‌کند تا استعداد‌های سینمایی منطقه بیش‌تر دیده شود و روابط بین صنایع فیلم آسیایی و هالیوود را تقویت کند.

این جشنواره با حمایت حامیان از جوامع متنوع آسیایی در لس آنجلس و همچنین مخاطبان عمومی که به سینمای خارجی و مستقل علاقه‌مند هستند، برگزار می‌شود.

جشنواره جهانی فیلم‌های آسیایی با همکاری بین‌فرهنگی، فیلم‌هایی از بیش از ۵۰ کشور آسیایی از ترکیه تا ژاپن و روسیه تا هند را معرفی می‌کند. از زمان آغاز این جشنواره، بیش از ۱۰۰ فیلم ارائه‌شده برای اسکار و ۵۰ فیلم ارائه‌شده برای گلدن گلوب به نمایش درآمده است.

امسال این جشنواره از ۱۳ تا ۲۱ نوامبر برابر با ۲۳ آبان تا اول آذر ماه سال جاری در شهر لس آنجلس، کشور آمریکا برگزار می‌شود.
پخش بین‌الملل فیلم سینمایی «در آغوش درخت» بر عهده مرکز بین‌الملل سوره است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->